Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Hoog-Laag BedHoog-Laag Boxspring


Voelt u zich na een nacht slapen niet uitgerust? Staat u op met pijn in uw lichaam? Wilt u graag onafhankelijk blijven? Met een maatwerk bed van Well-Fair krijgt uw lichaam de perfecte ondersteuning. Dit resulteert in fit en uitgerust wakker worden en beperkingen van lichamelijke klachten. 

Fit en uitgerust wakker worden

Gezondheidsklachten zoals reuma en artrose kunnen invloed hebben op uw nachtrust. Ook slijtage aan de rug heeft hier invloed op. De basis van een goede nachtrust is een comfortabel en ondersteunend bed. Ervaart u druk op uw schouders of heup tijdens het slapen? Een Well-Fair bed verdeeld de druk van uw lichaam met natuurlijke materialen, waardoor uw lichaam beter doorbloed wordt, rustiger zal slapen en uitgerust de dag kunt beginnen.


Blijf onafhankelijk

Wenst u meer gemak en zelfstandigheid tijdens het opmaken van uw bed? Dankzij een Well-Fair bed kunt u langer genieten van uw eigen huis. De bedden van Well-Fair zijn voorzien van diverse technieken om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uw bed is bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar en altijd voorzien van wieltjes. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig uw bed kunt opmaken zonder uw rug te hoeven buigen. Vraag naar onze adviseur voor een persoonlijk advies aan huis.

Belevingswereld...

Niets is overtuigender dan uw eigen ervaring. Well-Fair heeft in 2015 de eerste Belevingswereld van Nederland geopend. De Well-Fair Belevingswereld bestaat uit 30 unieke hotelkamers die uitgerust zijn met Well-Fair bedden, matrassen en toppers. Deze unieke showroom kunt u overdag bezoeken en 's nachts in slapen. Ervaar zelf het comfort en gemak van een Well-Fair maatwerk bed! 

Well-Fair boxspring bed

De vijf onderdelen van een compleet Well-Fair bed:

  1. Boxspring/LevelFit
  2. Matras
  3. Topper
  4. Beddengoed
  5. Bedlinnen