Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: 10goudentips

Beste bed voor 50-plussers 

  • 30 verschillende seniorenbedden 
  • Voorkom een miskoop  
  • Lees alles over fris en uitgerust wakker worden
  • Ervaringen van gebruikers 
  • Blijf zelfstandig en onafhankelijk

Brochure slaapcomfort aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis onze brochure aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?

10 GOUDEN AANKOOP TIPS (GRATIS) 

TIP 1 

Bepaal de juiste lengte van uw bed. Een stelregel daarbij is uw eigen lichaamslengte + 20 cm.

TIP 2 

Welke verstelmogelijkheden wilt u graag? Leest u graag voordat u gaat slapen? Wilt u graag ontbijten of het nieuws kijken vanuit het bed? Kies dan voor een boxspringbed met een nek, rug en beenverstelling. Na de aankoop is het vaak onmogelijk om verstel mogelijkheden in uw bed te krijgen.

TIP 3 Kies het juiste type bed. Ledikant, lattenbodem, spiraalbodem of een boxspring. Het is allemaal mogelijk, maar sluit het bed aan op uw lichaam? Wilt u ‘op’ uw bed liggen of ‘in’ uw bed liggen. Laat u goed adviseren door de 50+ slaapspecialist Well-Fair in Nunspeet.  Ga eerst proefslapen om te ontdekken of het nieuwe bed bij u past.

Well-Fair in Nunspeet heeft een belevingswereld met daarin 30 verschillende 50+ bedden. Hier kunt u proefslapen zoveel nachten als u wilt. Vraag naar de mogelijkheden. 

TIP 4

Neem de tijd voor een aankoop van een bed. Doe geen miskoop door enkele minuten in een showroom op een matras te gaan liggen. Dit korte liggen in de showroom op uw ‘nieuwe’ bed geeft altijd een verkeerd beeld. Een aangekocht bed wat niet lekker ligt voelt u en uw lichaam elke nacht. Dit leidt tot pijn in de portemonnee en aankoopspijt. 

TIP 5

Ga eerst proefslapen om te ontdekken of het bij u past. Well-Fair in Nunspeet heeft een mega belevingswereld. Hier kun je proefslapen zoveel nachten als u wilt. Vraag naar de voorwaarden.

Bedenk bij het aankopen van een bed dat het ook belangrijk is om te kijken naar praktische zaken. Hiermee bedoelen wij dat een bed regelmatig verschoond moet worden. Onder het bed komt naar verloop van tijd stof. Kies voor een bed met een hoog-laag functie. Zo kunt u met een rechte rug uw bed opmaken. Daarbij is het handig als uw bed wieltjes heeft. Zo kunt u het bed verrijdden en uit elkaar rijden zodat u eenvoudig en gemakkelijk kunt stofzuigen. 


Vraag de brochure slaapcomfort aan voor de laatste 5 tips!