Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Hoog-Laag Bed

Uw persoonlijk slaapcomfort

Maatwerk voor uw lichaam 

Meten is weten. Voordat wij uw boxspring kunnen maken willen wij eerst uw lichaam in meten. Uw lichaamskenmerken worden in kaart gebracht met ons unieke inmeetinstrument. Op basis daarvan maken wij een bed dat aansluit op uw lichaam. Zodoende staat u fris en uitgerust op.  

100% Verstelbare boxspring 

De hoog-laag boxspring van Well-Fair is op alle mogelijke manieren te verstellen. De rug, been en hoog-laag verstellen zijn allemaal onafhankelijk van elkaar te verstellen. Ongeacht de ingestelde positie is het bed altijd verrijdbaar dankzij de wieltjes onder het bed. 


Eenvoudige te bedienen 

Met de overzichtelijke draadloze afstandsbediening is uw bed in verschillende standen verstelbaar. De bedieningsknoppen zijn eenvoudig en overzichtelijk gepositioneerd. 


Ontwerp uw eigen bed 

Past rose perfect in uw slaapkamer? Of heeft u liever uw bed in een andere kleur of stof? Bij Well-Fair zijn we benieuwd naar uw smaak. U heeft de mogelijkheid om uit een ruim assortiment stoffen en kleuren te kiezen. 

Geen harde materialen 

Zowel de boxspring, matras als ook de topper is voorzien van afgerinde hoeken. Dit zorgt ervoor dat het boxspringbed geen harde randen of stoothoeken heeft. Dit zorgt ervoor dat u zich niet pijnlijk kunt stoten. 

's Nachts naar de toilet 

Bij het ouder worden is het heel gebruikelijk om in de nacht een bezoek aan de toilet te brengen. Well-Fair heeft daaraan gedacht bij de ontwikkeling. De handige in- en uitstapverlichting zorgt ervoor de vloer verlicht wordt. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort. 

Makkelijk onder uw bed schoonmaken. Elke keer opnieuw... 

Makkelijk uw bed opmaken en verschonen. Elke keer opnieuw...

De Well-Fair boxspring is altijd voorzien van wieltjes. Daardoor is het eenvoudig om de bedden uit elkaar te rijden. Ook zijn de wieltjes voorzien van een rem zodat ongewenst wegrijden wordt voorkomen. U ziet op de onderstaande afbeelding hoe eenvoudig het bed op te maken is dankzij de hoog-laag functie in de boxspring. 

Heerlijk boxspring bed voor nu en zorgbed voor later...

Ontdek wat er mogelijk is in uw situatie. Vraag het uitgebreide inspiratie magazine slapen aan...

Inspiratie magazine slapen   

  • Uniek informatie over matrassen 
  • Alles over fris en uitgerust wakker worden
  • Alles over gemak en comfort 
  • Geheel vrijblijvend 

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?