Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
U bevindt zich hier: Relaxfauteuils

Wat is uw zithouding vandaag? 

Gaat u vaak verzitten? Heeft u kussens in uw stoel? Probeert u met verschillende hulpmiddelen toch uw rug de juiste steun te geven? Of merkt u dat uw stoel de beste jaren heeft gehad en uw lichaam steeds meer persoonlijke aandacht vraagt? Juist in deze tijden is het ontzettend belangrijk om uw lichaam de juiste ondersteuning te geven. Laat een maatwerk fauteuil van Well-Fair voor uw lichaam maken. Dan zorgt u voor een gezonde, comfortabele en prettige zithouding. Een op 12 inmeetpunten gemaakte maatwerkstoel geeft u elke dag plezier. Dat plezier komt tot uiting met: zitten, relaxen en makkelijk opstaan. Gun uzelf en uw lichaam het beste comfort. 

Foute zithouding 

Goede zithouding 


100% Maatwerk zitcomfort 

Een te diepe zit, pijn in de onderrug of is het opstaan niet altijd even makkelijk? Senioren zitten gemiddeld 6-8 uur per dag in een stoel. Wanneer tijdens het zitten de stoel niet de goede ondersteuning geeft is dat schadelijk voor het lichaam. Wij willen graag dat u goed en gezond kunt zitten. Om deze reden heeft Well-Fair in samenwerking met de Technische Universiteit een hulpmiddel ontwikkeld. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat u een maatwerk stoel krijgt die tot op de millimeter nauwkeurig is afgestemd op uw lichaam. 

Echt relaxen

Naast dat de stoel zorgt voor een gezonde zithouding is het ook heerlijk om te kunnen ontspannen in uw stoel. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom is het mogelijk om de stoelen te voorzien van een verstelbare rugleuning en een voetenbank waarop uw benen en voeten kunnen uitrusten. Mocht het opstaan wat moeilijker gaan, dan kan de sta-op functie daar ook nog een handje mee helpen. 

Leer of stof

Een stoel is een prominent onderdeel van uw woonkamer. Wij begrijpen dat u graag ook een mooie stoel wenst. Well-Fair heeft goed nieuws voor u! Alle stoelen zijn leverbaar in zowel stof als leer. Welke stoffering u ook kiest? Het is mogelijk. Daarnaast hebben we ook super oplossingen bedacht om de bekleding schoon en fris te houden. Onze brochure verteld u daar graag meer over. 

Pootjes, wieltjes of een draaivoet

U heeft al veel verschillende modellen gezien. Omdat een Well-Fair fauteuil met de hand gemaakt wordt is het ook mogelijk om de stoel te ontwerpen naar eigen smaak en inzicht. Zo heeft u ruime keus uit modellen en accessoires. U kunt de stoel uit laten voeren met een draaivoet of draaischijf. Heeft de draaivoet niet uw voorkeur? Kies dan voor mooie stijlvolle pootjes. Verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Vanuit praktisch oogpunt zijn de wieltjes met rem ook een uitkomst voor het makkelijk verplaatsen van de stoel.  Kies voor goed en gezond zitten. Juist in deze tijden. Vraag de brochure aan. 

Gratis brochure zitcomfort aanvragen 

  1. Overzicht van alle modellen 
  2. Stoelen in verschillende prijsklassen 
  3. Uitleg van de 12 inmeetpunten 
  4. Bekijk wat 100% maatwerk is 
  5. Gratis, snel en veilig in huis. 

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om gratis één van onze brochures aan te vragen.

 
Over welk(e) product(en) wilt u graag informatie ontvangen?