Gratis brochure ontvangen?brochure aanvragen
9.1 9 1 op basis van 537
beoordelingen
Lees ervaringen
U bevindt zich hier: Hoog-Laag BedZorgbed

Uw eigen bed geschikt voor zorg..

Het liefst ligt u in uw eigen bed en niet in een ziekenhuis bed. Maar wat als u onverwachts zorg nodig heeft. De hulpverlener wil graag met een rechte rug de zorg kunnen verlenen. De hoog-laag boxspring van Well-Fair biedt de oplossing. Zo kunt u in uw eigen bed blijven liggen en is het mogelijk om uw bed in elke gewenste werkhoogte te stellen. 

Geen ziekenhuis bed in huis 

Kent u mensen uit uw omgeving die van hun vertrouwde bed onverwachts moesten verhuizen naar een ziekenhuis bed? Doorligplekken, zweten, broeien en niet comfortabel ligcomfort zijn vaak genoemde klachten over deze bedden. Daarom heeft Well-Fair een ontzorgpakket ontwikkeld voor de hoog-laag boxspring. Dit biedt de oplossing aan mensen die ten allen tijde in hun eigen vertrouwde bed willen blijven liggen. 

LevelFit is ontstaan naar aanleiding van een persoonlijke ervaring:

“Mijn vader werd ziek. Een trotse man, die noodgedwongen op een ziekenhuisbed kwam te liggen. Mijn ouders konden op dat moment niet meer naast elkaar slapen, omdat het bed niet in de slaapkamer neergezet kon worden. Mijn moeder bleef op de bank slapen, zodat zij nog bij haar man in de buurt was. Dit bracht mij op een idee, want dit was niet de manier waarop je thuis ouder wilt worden. Vooral niet wanneer je zorgbehoevend wordt.”

- Jaap Frens -